Aito ja alkuperäinen, vuodesta 2015

Fat Ramen

Fat Ramenin ruuassa näkyy ja maistuu pohjoismaiset juuremme. Ramenimme valmistuvat vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen.

Alkupalat

Ramen

Ohuita hakata-nuudeleita liemen kanssa. Kaikki ramen-annokset sisältävät purjoa ja gomasiota. Tuoreet nuudelit valmistetaan alusta alkaen itse. Ramenin voi tilata myös gluteenittomilla riisinuudeleilla.

mazemen

Paksuja tsukemen-nuudeleita ilman lientä. Kaikki nuudeliannokset sisältävät purjoa ja gomasiota. Tuoreet nuudelit valmistetaan alusta alkaen itse. Mazemenin voi tilata myös gluteenittomilla riisinuudeleilla.

bao-sämpylät

Tuoreet ja hyöryävät bao-sämpylät valmistetaan alusta alkaen itse. Käytämme Oatlyn kaurajuomaan, joten itse sämpylä on vegaaninen kaikissa täytevaihtoehdoissa.

LASTEN ANNOKSET

Lisää nuudeliannokseen liemi +1 €.

makea

  • bubble tea 🌱 (ve) 4,9€

    Vihreä tee / sitruunasiirappi

Kysy tarkemmin allergeeneistä / erityistoiveista henkilökunnaltamme. 

Tilaa uutiskirje ja voita lahjakortti

liity uutislistalle ja olet automaattisesti mukana 50€ lahjakorttiarvonnassa.*Pääset myös ensimmäisenä kuulemaan tapahtumista, kauden uutuuksista ja tarjouksista. 

*arvonta järjestetään kerran kuussa kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.